About Us
About Us

Ötletek és segítség, hogy felvegyük a harcot a mindennapos fájdalommal

A Cataflam Dolo termékcsalád Magyarország azon fájdalomcsillapító márkái közé tartozik, mely évek óta gyors és hatékony megoldást nyújt a kínzó fájdalmakkal szemben. A naponta fellépő fájdalmat megtanulhatjuk megérteni és kezelni, így nem éljük meg teherként.

A Cataflam termékcsalád 2 eltérő formulájú termékből áll, melyek enyhítik az izom- és ízületi fájdalmakat, a hátfájást, fejfájást, fogfájást, a menstruáció következtében fellépő fájdalmakat, a megfázás, illetve az influenza tüneteit (beleértve az izomfájdalmakat és a torokfájást), valamint csökkentik a lázat.

A fájdalom összetett és zavaros is lehet, így szeretnénk a honlapunkon olyan információkkal ellátni, amik segítenek a megfelelő Cataflam Dolo terméket kiválasztani. Emellett segítünk olyan technikák megértésében, amelyek segítenek kezelni a fájdalmat, és szükséges tanácsokat nyújthatnak, hogy újra fájdalommentesen élvezhesse a mindennapokat.

Hiszünk abban, hogy minél többen dolgozunk együtt és segítünk egymásnak, annál jobban tudunk segíteni a fájdalom kezelésében. Ezért innovatív termékek fejlesztése mellett elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy összehozzuk az embereket és támogassuk egymást.

Honlapunkon sok cikket találhat, amikkel naprakész maradhat a kezelésekkel kapcsolatban és megtudhatja a legfontosabb információkat. Ha bármilyen visszajelzése van tapasztalatairól vagy javasolna nekünk, hogyan javíthatjuk szolgáltatásainkat, szeretnénk hallani Öntől. Mindezek eredményeképpen együtt sokkal többet érhetünk el.

A Cataflam csapata.

A Cataflam Dolo termékek hivatalos magyarországi forgalmazója a GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1124 Budapest, Csörsz utca 43.